Sager om Byggemand Bob hober sig op

Sager om Byggemand Bobs byggesjusk eksploderer. Skeletterne vælter i bogstaveligste forstand ud af skabene, mens myndigheder finder flere og flere eksempler på graverende fejl. Politiet har kig på mulige kriminelle aktiviteter flere år tilbage.

Byggemand Bob har efterhånden et alenlangt synderegister og har i årevis været i myndighedernes søgelys. Han er blandt andet kendt for at bruge sort arbejdskraft fra Polen, de såkaldte polske negere, men også omfattende byggesjusk og konkursrytteri. Igennem en årrække har Byggemand Bob stået bag op imod 40 forskellige virksomheder, som så godt som alle er gået konkurs og skylder millioner i manglende moms-indbetalinger.

Byggemand Bobs nuværende selskab Reconstrucdead, som netop har vundet udbudsrunden om Femern Bælt-forbindelsen, sættes i forbindelse med en lang række tyverier af entreprenør-maskiner i Jylland.

En mulig kriminel løbebane
Byggemand Bob er flere gange blevet sat forbindelse med kriminelle aktiviteter.

I 2008 blev et hus i Kalundborg revet ned på grund af omfattende byggesjusk. Huset var opført af Byggemand Bob. Under nedbrydning af husets sokkel fandt man liget af en mand. Liget er endnu ikke identificeret. Byggemand Bob nægter ethvert kendskab til den afdøde mand . Og da politiet ikke har nogen klare beviser mod Byggemand Bob, står sagen stadig åben.

Ligeledes sættes Byggemand Bob i forbindelse med en serie af tyverier af entreprenør-maskiner i Jylland. Politiet er overbevist om, at maskinerne bliver solgt i Østeuropa, men heller ikke her er der klare beviser mod Byggemand Bob.

Revner i fundamentet
Operahuset i København, som også er opført af Byggemand Bob, begyndte for to år siden at slå voldsomme revner i fundamentet.

Eksperter fra cementfrabrikken Aalborg Portland mener, at der er blevet brugt for meget vand under blandingen af cementen. Flere bygningsingeniører arbejder nu på at finde en løsning, hvorpå det kan lade sig gøre at reparere fundamentet under operahuset, uden at skulle rive hele operahuset ned.

Endnu en byggesag. Operahuset i København slår nu revner.

Endnu en byggesag. Operahuset i København slår nu revner.

Aftale skal annuleres
Trafikminister Hans Christian Schmidt vil gøre hvad han kan for at trække aftalen om Femern Bælt tilbage, selvom han erkender at det kan blive svært.

Trafikminister Hans Christian Schmidt har mistet tilliden til Byggemand Bob.

Trafikminister Hans Christian Schmidt har mistet tilliden til Byggemand Bob.

“Jeg er ikke rigtig tryg ved, at en mand som Byggemand Bob skal stå for et så stort og vigtigt projekt. Det handler om menneskers sikkerhed og hvis Byggemand Bob ikke evner at blande cement ordenligt, så er det ikke ham vi skal bruge. Desværre er aftalen underskrevet af begge parter og derfor juridisk bindende,” Siger Hans Christian Schmidt.    

En dygtig håndværker
Byggemand Bob afviser at forholde sig til tidligere tiders sager, men vil gerne fortælle om Femern Bælt-forbindelsen.

“Jeg er en dygtig håndværker og jeg har massere af erfaring med at bygge sænketunneler og hængebroer,” siger Byggemand Bob, som dog ikke ønsker at komme med konkrete eksempler på broer og tunneler, han har bygget. Byggemand Bob understreger dog, at det bliver en smal sag.

“Den forbindelse over Femern Bælt er hurtigt overstået. 3-4 uger maks. Det bliver en smal sag,” fortæller Byggemand Bob og slutter af med sit evige mantra. “Kan vi klare det? Ja vi kan!”

Byggemand Bob er ikke bekymret og mener selv, han er er dygtig håndværker.

Byggemand Bob er ikke bekymret og mener selv, han er er dygtig håndværker.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=3170

Skrevet af d. 12. juni 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Danmark, Erhverv, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “Sager om Byggemand Bob hober sig op”

  1. UlleL

    Nej hvor Bob har pisset os ned af ryggen. Det er en skandale af de store. Watergate er en bagatel i forhold til dette.

    Håber han bliver straffet!!

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes