Ørnen er tilbage

Her kort tid før årets Tour de France kan vi på AndePosten komme med en breaking news! Den tidligere Tour de France vinder og holdejer af Team Saxo Bank Sungaard, Bjarne Riis, planlægger at vende tilbage i sadlen.

”Ja, det er korrekt. Ikke alle detaljer er på plads endnu, men forhandlingerne forventes at være færdiggjort snarest, så vi kan præsentere vores nye rytter,” udtaler holdets ejer Bjarne Riis.

Forvirring i cykelverdenen!
Denne udmelding har skabt et større furore indenfor den internationale cykelverden.

”Mon dieu” udtaler en tilfældig franskmand.

Grunden til Bjarne Riis’ tilbagevenden til cykelsporten skal ses i lyset af at holdets stjerne, Alberto Contador, endnu ikke har overstået sin retssag. Derfor er der usikkerhed om han kan deltage i dette års udgave af Tour de France. Deltager han, er der dog stadig usikkerhed om, hvorvidt han er fit for fight. Dette har fået hold ejer Riis til at træffe en kontant beslutning.

”Hvis ikke Alberto kan forsvare sin gule trøje, så vil jeg gøre det!” udtaler Riis til AndePosten.

Fantastisk for sporten
Denne udtalelse fra Bjarn Riis skaber stor glæde for en stor fan af touren. Jørgen Leth, levemand, foredragsholder og velkendt liderbuks udtaler, at han glæder sig til at se dette års Tour, især hvis Bjarne er med i feltet.

”Det er klart, at dette kan blive et historisk øjeblik i tourens historie, hvis en tidligere mester, en vinder, en fighter… vender tilbage for at redde sit holds ære, og ikke mindst sin egen… jeg glæder mig vældigt meget,” udtaler Jørgen Leth.

En række af ældre sportsudøvere er i den senere tid – i en sen alder – vendt aktivt tilbage til sporten, bl.a Brian Nielsen og Peter Schmeichel. Og nu altså også Bjarne Riis. AndePosten ønsker naturligvis Bjarne al mulig held og lykke under dette års Tour de France.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=3069

Skrevet af d. 6. juni 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Sport, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes