Lars Larsens superklub løfter sløret

Lars Larsen har i dag holdt pressemøde vedr. sin nye superklub i dansk fodbold, hvor han afslørede alt! Læs detaljerne om landets nye fodboldflagskib her.

På et pressemøde i Hanstholm fastslog Lars Larsen i dag, at ambitionen om at skabe verdens bedste fodboldhold stadig står ved magt. Resultatet bliver, som AndePosten tidligere har afsløret, en fusion mellem Brøndby IF og FC København. Læs denne historie, klik her.

FC Zzzzzzz
Klubben bliver børsnoteret under JYSK, og kommer derfor til at hedde FC Zzzzzzz!

Lars Larsen udtaler selv omkring navnet: “Det er ikke en opfordring til træneren om, at vi skal spille kedeligt. Det er simpelthen reklame.”

Han mener desuden, navnet vil gavne JYSK utroligt meget. “Tænk på, hvis folk sidder og snakker om en fodboldkamp. – ‘Hvem vandt?’ –  ‘Det gjorde FC Zzzzzzz’ – ‘Uh hvor er jeg egentlig også træt’ – det er genialt” mener han.

På pressemødet blev det også afsløret, at holdet skal bygges op omkring danske profiler. Man vil derfor forsøge at sælge stjerner som Dame N’Doye, Cesar Santin, Johan Wiland og Clarence Goodson. De spiller indtil videre på andetholdet, som har fået navnet FC Gaaab!

Peter Schmeichel gør comeback
De nye spillere blev også præsenteret, og her var der en del bemærkelsesværdige navne. Bl.a. blev det bekendtgjort at Peter Schmeichel gør comeback mellem stængerne. Schmeichel er efterhånden blevet 47 år, men det mener han ikke udgør nogen nævneværdig ulempe. “Hvis Brian Nielsen kan, så kan jeg krafteddeme også” råbte Schmeichel, mens hans næse langsomt skiftede farve.

Peter Schmeichel: Hvis Brian Nielsen kan, så kan jeg krafteddeme også!

Peter Schmeichel: Hvis Brian Nielsen kan, så kan jeg krafteddeme også!

Blandt de andre bemærkelsesværdige spillere kan bl.a. nævnes, at primadonna’en Nicklas Bendtner er blevet købt fri af Arsenal, og Jesper Grønkjær er blevet overtalt til at tage en sæson mere for at hjælpe holdet i gang. Derudover er en række danske kendisser blevet hyret til holdet.

Plads til lækkert hår
En enkelt udlænding er der dog blevet plads til i truppen – for det er nemlig lykkedes at købe Justin Bieber fri af FC Barcelona, som AndePosten tidligere på året kunne afsløre ville starte sin professionelle fodboldkarriere.

“Justin har altså noget helt exceptionelt hår. Det kunne vi ikke finde i Danmark, selvom vi fik fat i Christian Poulsen. Justins er bare ekstraoridnært” udtaler Lars Larsen.

Træner for hele baduljen bliver – selvfølgelig – landstræner Morten Olsen, der er blevet købt fri af DBU for 23,50.

Hele truppen bliver:

1. Peter Schmeichel
2. Daniel Wass
3. Mathias Zanka Jørgensen
4. Simon Kjær
5. Christian Poulsen
6. Justin Bieber
7. Michael Krohn-Dehli
8. William Kvist
9. Niarn
10. Jesper Grønkjær
11. Kenneth Zohore
12. Jan Heintze
14. Søren Colding
15. Nicolaj Agger
16. Stephan Andersen
17. Geo
18. Bubber
19. Mathias Gehrt
20. Martin Vingaard
21. Johan Absalonsen

(Nummer 13 er selvfølgelig ikke taget i brug, da det nummer bringer uheld)

Udover den stjernespækkede trup, har Lars Larsen ansat Kasi-Jesper som eventmager. Der er planer om en storslået koncert med et dansk topnavn inden hver hjemmekamp.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=3003

Skrevet af d. 4. juni 2011. Tilhører sektionerne: Sport, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes