Michael Staun - Musikalsk stand-up til fest
Rammer lattermusklerne hårdt!


Bonderøven anlægger Hitler-skæg

AndePostens modereportere fortsætter deres undersøgelse af skæg-moden. Efter vores tur i Paris tidligere på ugen, er vi noget fascinerede af Hitler-skægget, det spås en stor mode-fremtid. Vi besøger den første kendte dansker, som allerede nu røgtes at have anlagt sig Hitler-skægget: Bonderøven.

Læs også: Hitler-skægget hitter igen

Vi er taget hjem til Bonderøven for at høre mere om dette Hitler-skæg, han skulle have anlagt.

Det er så småt blevet forår og vi sidder uden foran huset på en gammel kælk, der endnu ikke har fundet ind i garagen igen. Bonderøvens kone kommer med urtethe lavet på pigæbler, og nybagte jødekager. Det viser sig, at det tip AndePosten har fået, er sandt: Bonderøven sidder i solen glad og tilfreds, med et stort og flot Hitler-skæg.

Bonderøven alias Frank Erichsen er ikke just noget modedyr. Han interesserer sig faktisk overhovedet ikke for mode, men alligevel har han ramt direkte ind i den største skæg-modedille siden skipperkransen.

Praktiske grunde
– Det er ikke af politiske årsager, siger Bonderøven, imens han studser sit ny-erhvervede Hitler-skæg med en lille saks.

– Nej, det er simpelthen af praktiske grunde. Jeg lider nemlig af en skrækkelig plante-allergi, hvilket er meget belastende, når man bor på landet. Men så fik min kone Ilsa den ide, at jeg skulle prøve at få Hitler-skæg, som en slags luftfilter, siger han.

Pludselig nyser han dog alligevel. Endda så voldsomt, at toupéen blæser af AndePostens skribent og redaktør Andy Madsen.

Redaktøren tager det ikke ilde op, men vælger dog at gå ind til Bonderøvens kone Ilsa, for at låne et håndklæde.

Folk er venlige
Vi spørger Bonderøven, om han ikke har haft nogle ubehagelig oplevelser med hans nye look.

– Det må jeg blankt afvise. Jeg synes derimod, at folk er utroligt venlige og nærmest overdynger mig med vink og hilsener på det sidste, forklarer Bonderøven. – Folk møder mig endda med ret flotte og voldsomme vink med hele armen…

Bonderøven er en venlig mand, og understreger, han altid vinker igen.

Omsider kommer Andy Madsen lettere fortumlet ud fra stuehuset, toupéen er stilfuldt igen på plads.

Med på dillen
Vi ved nu, at den modedille vi i Frankrig, vi fik forklaret af Christof Vanderbilt Von Der Claude, så småt – og allerede – er ved at finde fodfæste hos danskerne. I hvert fald hos den første kendte.

Og sådan plejer det at gå med moden, nogle er trendspottere og fører det nye frem. Denne gang er det altså Bonderøven, der er med på skægmoden, og som sikkert allerede er godt i gang med at starte en trend her hjemme.

AndePostens modereportere takker for snakken, vinker farvel og cykler tilbage til redaktionen.

Læs også: Hitler-skægget hitter igen

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=2322

Skrevet af d. 8. maj 2011. Tilhører sektionerne: Kendte, Samliv, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.
Michael Staun - Musikalsk stand-up til fest
Rammer lattermusklerne hårdt!


Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes