Cmon - try

AndePosten sagsøgt!

Ekstra Bladet mener at AndePosten har stjålet deres koncept, og sagsøger derfor AndePosten for én million kroner.

Ekstra Bladet sagsøger AndePosten for én million danske kroner. Ifølge Ekstra Bladet har AndePosten stjålet hele deres koncept. Andy Madsen, ejer af AndePosten, indrømmer at han kender til Ekstra Bladet, og har læst det et par gange før han oprettede AndePosten.

– AndePosten er en dårlig kopi af vores mest populære sektion flash!, udtaler Chefredaktør Jan Jensen.

Ifølge Jan Jensen har AndePosten stjålet konceptet med at lade en gruppe amatører skrive en masse løgnehistorier i form af artikler, og lade som om at det er sandt. Han mener selv at han har gode chancer for at vinde sagen, og har derfor ansat landets bedste advokater.

– Vi kommer til at lide store tab i vores salg hvis folk opdager at man kan få den samme vare gratis hos en konkurrent. Derfor er det vigtigt at vi hurtigt får sat en stopper for AndePosten én gang for alle, forklarer Jan Jensen.

Økonomiske problemer
Hvis AndePosten taber sagen bliver siden nød til at lukke da den på ingen måde kan skaffe et så højt beløb.

– Vi har desværre ikke råd til at tabe sagen, ja vi har sgu’ ikke engang råd til at hyre en rigtig advokat, fortæller Andy Madsen som selv skal være forsvars advokat i retten.

AndePostens mange tusinde fans vil gøre alt for at AndePosten.dk fortsætter, og har derfor startet en pengeindsamling. Det er indtil videre lykkedes dem at skaffe nok penge til at Andy Madsen har kunnet få et nyt jakkesæt som han skal have på i retten. Andy Madsen beder alle fans gøre hvad de kan for at AndePosten får lov at blive.

– Denne sag skal vindes, om vi så må stille os op nøgne ude foran retssalen,udtaler Andy Madsen til AndePostens fans.

Det er tilsyneladende ganske almindelig skik at stille sig op, nøgen, foran en retssal i Jylland.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=1962

Skrevet af d. 22. april 2011. Tilhører sektionerne: Danmark, Erhverv, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.
Cmon - try

3 kommentarer for “AndePosten sagsøgt!”

  1. Det bliver en fornøjelse at se Extrabladet tabe denne sag..

  2. DanielMads

    Genial vinkel. Godt arbejde!!

  3. […] hvis man også vil have tegneserierne med. Af tilsyneladende lutter misundelse har man her også anlagt sag imod den absolut mere seriøse webavis. Bevæger man sig blot en lille smule hen i den seriøsere ende, havner man i et utal af artikler […]

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes