Mand bemærker, at kvinde får ny frisure

Onsdag aften skete noget unormalt for den 34-årige Michael Mejlby. I et splitsekund kom han til, hen over kaffebordet og midt i tv-transmissionen af fodboldkampen mellem Aab og Randers, at kigge over på sin kone. Her opdagede han, at Christina Mejlby, hans kone gennem ni år, havde fået ny frisure. En let klipning og måske endda en smule hårfarve med en let frisk rødlig nuance.

Michael Mejlby, der til dagligt arbejder som automekaniker, kommenterede på stedet overfor sin kone, om hun havde fået ny frisure. Et bekræftende nik og smil fik Michael til yderligere at fremhæve sin begejstring for Christinas nye frisure.

– Jeg må nok indrømme, at jeg ikke havde set det, hvis Randers havde spillet lidt bedre. Der var jo slet ingen spænding i kampen, forklarer Michael om Superligaens bundopgør, hvor Aab udraderede Randers med 4-1.

Normalt indlader Michael sig heller ikke på den slags snak. Som alle andre mænd kører han den sikre metode med at stikke piben ind, når eller hvis de kommer i tvivl om, hvorvidt nærmeste kvinde har fået lavet nyt hår. Oftest er det sikre, ikke at bemærke noget.

– Jeg er stadig lidt chokeret over det skete, betror Michael Mejlby sig til AndePosten.dk. – Jeg er bestemt ikke vandt til, sådan at nedgradere min maskulinitet ved at sætte ord på min kones hår. Men det kom bare pludseligt.

Også Christina er chokeret
Også automekanikerens kone er lettere chokeret over det skete. Den 33-årige Christina Mejlby, der til dagligt arbejder som kontorassistent hos et større dansk eksportfirma, reagerede i første omgang med smil og bekræftende nik overfor sin mands bemærkning.

– Det var som om, der gik en evighed fra, at Michael havde sagt ordene, til jeg sagde noget igen. Jeg var slet ikke forberedt. Men jeg husker, jeg bare blev glad indeni, fortæller en smilende Christina. Hun fortsætter: – Jeg er så glad for, at min frisør foreslog den friske rødlige farve. Først var jeg ikke sikker på, det var mig. Men hun overbeviste mig heldigvis, da den ser så dejlig naturlig ud.

Christina fortæller yderligere:
– Det var ikke lige det, jeg regnede med, da vi blev gift. Jeg regnede med, han var en mand af få ord, og nu dette….. Jeg føler lidt, at Michael og jeg nu er bevæget os rigtigt langt i vores forhold, fortæller Christina.

Ægteparret har sammen børnene Mikkel og Christian, der ikke var i stuen under episoden.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=1890

Skrevet af d. 21. april 2011. Tilhører sektionerne: Samliv, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “Mand bemærker, at kvinde får ny frisure”

  1. HA ha godt lavet 🙂

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes