Bubber i nyt program om plantesex

Bubber går nu endnu dybere med undersøgelse af muligheder for seksuelle tilbøjeligheder. I et kommende TV-program tager han personligt fat ved roden om den rejsende tendens med, at folk er fascineret af planter og nyder seksuel tilfredsstillelse gennem samkvem med blomster og træer.

‘Blomsten’ og ‘Kæppen’ er egentlig mærkelige navne for humane kødelige kønsdele. Men så alligevel ikke. Flere og flere vedkender sig deres sande seksualitet og begynder på plantesex, den såkaldte ‘hortonomifili’.

Senest er en svensk mand blevet arresteret, efter han i mere end en time havde stået i Ørstedparken i København og råbt på kæp. Så vidt vides, er det noget utroskab mellem træsorterne, der ligger til grund.

Hartonomofile unge godt i gang blandt skovens grønne træer.

Hartonomifile unge godt i gang blandt skovens grønne træer.

Stigende tendens i samfundet
Tendens med hortonomifili er tilsyndelandende stigende i samfundet. Og tragiske konsekvenser ses ofte, når personer forsøger at udøve deres hortonomifile tilbøjeligheder. Sidste år druknede f.eks. en dansk mand under samleje med en åkande i Gudenåen.

Der ses også eksempler på, at personer ligefrem forsøger at opnå ægteskab med træer og planter. Den tidligere så kendte kunstner Blørn Wiinblad har angiveligt taget sit efternavn efter den plante, han giftede sig med.

Bubber vil undersøge tabuer
Bubber udtaler selv, at han er forstående overfor problemet. Men proklamerer på sin blog idag, at han nu vil undersøge om planter har følelser.

Densk agronom forening meddeler, at de vil sprede gylle, hvis de opdager noget på deres jorde. Foreningen “Tomater er vores venner” frasiger sig al snak om emnet og tilføjer, at “de har det røde”.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=1744

Skrevet af d. 18. april 2011. Tilhører sektionerne: Danmark, Samliv, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “Bubber i nyt program om plantesex”

  1. Salvesen

    Det forlyder, at allerede på Adam og Evas tid blev der gnubbet en del blade i skridtet. Måske er det i virkeligheden her slangen fra træet kommer ind i billedet, det er jo egentlig ikke beskrevet om den havde et eller to øjne og bar blå hjelm. Eller om det måske var en jalous slange.

    Ser sgu egentligt meget godt ud på tryk 🙂
    Kurt

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes