Bander af ældre kontrollerer Strøget

Flere grupper af ældre chikanerer kunder på Strøget i disse dage. De er samlet i forbindelse med et internationalt møde i Danmark, for IWD – bedre kendt som International Wheelchair Devils.

Hele ugen har kunder på og omkring Strøget måttet finde sig i tilråb, chikane og trusler, når de har villet besøge hovedstadens kendte kundemagnet. I disse dage har de danske medlemmer af IWD nemlig indkaldt til stormøde i København, og medlemmer fra 13 lande er i disse dage løs i gaderne.

IWD består af ældre fra 60-105 års alderen. Selvom medlemmerne er oppe i årerne, er de ikke bløde af den grund. Flere københavnere melder om svesker i udstødningen, stjålne potteplanter og mange andre grusomme ting.

Målet med topmødet er, at lave en handlingsplan for IWD de næste 3 år. AndePosten.dk har fået et uddrag af den dagsorden, som medlemmerne skal igennem på mandag. Et af punkterne melder om, at IWD ønsker medlemmer i EU inden årets udgang. IWD ønsker specielle rettigheder for ældre i EU, bl.a. flere handicapfordele, herunder p-pladser og specielle supermarkeder, hvor alt er i rollator og kørestolshøjde.

Det har ikke været muligt, at få en kommentar fra den danske leder af IWD, men pårørende til en af de ældre i IWD udtaler: “Poul har allerede nu købt et enormt lager af Werthers Original, så de er klar til at belejre EU parlamentet næste år, hvis de ikke kommer ind”.

Hvis du skal til Strøget en af de nærmeste dage, kan du sikre dig ved:

  • Høj musik
  • Skrigende farver
  • Masser af teknik

Det skulle holde de ældre på afstand, og sikre dig en uforstyrret shoppetur.

Denne model er den foretrukne af IWD

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=1238

Skrevet af d. 26. marts 2011. Tilhører sektionerne: Krimi, Topnyheder. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes