Nedfrysning af arbejdsløse redder velfærdsstaten

Snart vil mange tusinde ledige blive kaldt til samtale med henblik på senere nedfrysning

Privat dansk firma står bag ny epokegørende nedfrysningsteknik, der skal anvendes til nedfrysning af op imod 100.000 arbejdsløse i en årrække. Beskæftigelsesministeren er begejstret. Samfundet sparer enorme summer på velfærdsydelser og de arbejdsløse kan hurtigt tøs op igen, når der bliver mangel på arbejdskraft.

Epokegørende nye forskningsresultater:

En netop offentliggjort rapport dokumenterer, at det nu er muligt for mennesker, at overleve op til 6 års nedfrysning. For to uger siden blev tre hold testpersoner, i alt 36 mennesker, vækket til live efter at have været nedfrosset i 6 år og 2 måneder. Alle har det godt og er i gang med et tre-måneders træningsprogram, der skal gøre dem i stand til at vende tilbage til samfundet igen.

Mangeårig drøm

Det er den hidtil ukendte danske biotech-virksomhed Human Freezource Inc., der står bag den nye revolutionerende nedfrysningsteknik, som er udviklet gennem en række forsøg, der nu har givet resultater.

Chefingeniøren ved Human Freezource Inc. der samtidig er hjernen bag den vellykkede nedfrysning af 36 langtidsledige testpersoner, cand. tech. Soc. Morten Frost, beretter om de succesfulde nedfrysninger, at en mangeårig drøm nu endelig er gået i opfyldelse:

– Det er helt fantastisk, at det nu endelig er lykkes for os. Det overgår alt, hvad vi i vores vildeste fantasi havde forestillet os, siger han og understreger:

– Og her tænker hele vores superteam fra Human Freezource Inc. mest af alt på de enorme samfundsmæssige perspektiver, vores nye tunnelnedfrysningsteknologi kan bringe med sig. Under hele vores mangeårige arbejde og igennem alle vores forskningsforsøg, har vi udelukkende haft tanke på; hvad vi kunne gøre for at redde Velfærdsstaten. Og nu er svaret her, slutter han begejstret.

100.000 skal nedfryses

Den kendte danske filantrop og multi-millionær, Kresten Kold, der er storaktionær og bestyrelsesformand i Freezem’ All International, siger om fremtidsperspektiverne for resultaterne i datterselskabet:

– Vores nye teknologi giver samfundet et helt nyt og særdeles attraktivt redskab, hvormed man fra centralt hold kan regulere arbejdsstyrken, så den passer til den aktuelle beskæftigelsessituation, og han forklarer videre:

– I øjeblikket er der for eksempel meget stor arbejdsløshed. Der går mange veluddannede rundt på offentlig forsørgelse. De trækker på sundhedssystemet og alle de andre velfærdsydelser, også selvom de ikke leverer valuta til statskassen. Vores plan er ganske enkelt at nedfryse mellem 50 og 100.000 af disse ledige i en årrække, indtil der igen bliver brug for arbejdskraft i landet, siger han og fortsætter:

-Hvem der skal nedfryses, vil vi ikke blande os i. Det må det offentlige tage sig af. Vi har dog anbefalet Beskæftigelsesministeriet, at det bliver personalet i Jobcentrene, der kommer til at udvælge de ledige, der skal på køl i nogle år.

Mange mislykkede forsøg på nedfrysning af mennesker er set i historien, men nu bliver massenedfrysning snart hverdag.

100 % win win

Beskæftigelsesminister Inger Støjberg bekræfter, at der allerede på nuværende tidspunkt er afholdt en række møder med Human Freezource Inc. Ligeledes bekræfter hun, at konsekvensen af  ‘de enestående nye muligheder’ kommer til at danne grundlag for en omfattende reform af hele beskæftigelsesområdet.

– Det er jo en helt igennem enestående win win situation, vi pludselig står i, bedyrer en meget tilfreds minister og uddyber:

– Vi reducerer ledigheden med op til 100.000 i løbet af få måneder og vi sparer enorme summer i dagpengeudbetalinger og andre velfærdsydelser på den ene side. På den anden side løser vi med ét slag den kommende mangel på arbejdskraft, da vi så at sige bare kan tø ledige op i det tempo, vi får brug for dem igen. Det giver jo en helt ny og samfundsnyttig dimension til udtrykket; at blive lagt på is, griner ministeren.

En rundspørge til de øvrige partiers beskæftigelsesordførere viser, at hele folketinget bakker op om en hurtig implementering af teknologien ude i landets kommuner. Eneste modstand mod en kommende reform kommer fra Enhedslistens Frank Aaen, der stiller krav om, at EL-forsyningen til de mange nybyggede frysehuse skal leveres af havvindmøller.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=1104

Skrevet af d. 23. marts 2011. Tilhører sektionerne: BREAKING NEWS, Danmark, Erhverv, Videnskab. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

En kommentar for “Nedfrysning af arbejdsløse redder velfærdsstaten”

  1. B. Egebjerg

    ;o)
    Kan man ikke få afprøvet modellen i et afgrænset område? Bornholm fører sig for tiden frem som Bright Green Island og har høj arbejdsløshed. Det perfekte match ;o)

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes