Dit nye horoskop 2011

Efter den nylige dato-kaos og indførelse af nyt 13. stjernetegn, har astrologer været i vildrede. Jordens placering i forhold til solen har ændret sig så meget over tid, at der kom nye dato-intervaller for stjernetegn . Da det 13. stjernetegn har møvet sig ind og ændret de hidtil anerkendte datoer. 

Stjerne-Anders hjælper AndePostens læsere
Det betyder, at mange personer slet ikke er født i det stjernetegn, de ellers gik rundt og troede. Den kendte astrolog Stjerne-Anders kommer her AndePostens læsere til undsætning. Han har i nye beregninger korrigeret for ændringen af jordens placering i forhold til solen. Og kan her i et helt nyt horoskop for 2011 med de nye datoer oplyse alle læsere om, hvad der møder dem af gode og dårlige oplevelser i resten af 2011.
 
 
Her er de opdaterede horoskoper for 2011.
 
 
 Bemærk !!
 
De nye officielle nye datoer for, hvilket stjernetegn, du tilhører. 
  
  

Stenbukken 21. januar til 16. februar
Som bekendt, så skal du lære at slippe det gamle, det sikre, og det, som kan fastholde dig i dine gamle mønstre, før det nye rigtig kan komme til dig. Desværre er du kun klar til at give slip d. 23. juli, så vær klar denne dag! Dit forhold til mænd, chefer, køer, broer og skrigende børn er anspændt. I 2011 er der over hovedet ingen fokus på dit kærlighedsliv, så der sker absolut ingen spændende ting.

Vandmanden 17. februar til 11. marts
Det er et godt år at søge nye udfordringer. Hvad med det kolonihavehus du så længe har drømt om? Men i 2011 får du på ingen måde lov til at springe over hvor gærdet er lavest. Så hvis du vil springe, skal det være højt. Samtidig med at du hopper, skal du altid gøre dig umage med at vise, hvor du står.

Fiskene 12. marts til 18. april
Februar er en god måned til at få sat struktur på dit selvværd. Det har jo tydeligt haltet en del, så se at tag dig lidt sammen. I november er der romantiske toner i luften, men de gælder desværre din samlever. I december vil en sag omkring fodbolde, eller bolde generelt, være noget du kommer til bruge nogen tid på, men som du ikke vil få særlig stor ros for.

Vædderen 19. april til 13. maj
Du er i dårlig kontakt med din jordbundne natur igennem hele vinteren. Det vil ændre sig i foråret, når du begiver dig ud i haven. Både i mundtlige og i skriftlige anliggender er du så at sige hele året totalt uduelig. Generelt kan du ikke regne med ret meget medvind og opbakning, særligt denne sommer. Alle er imod dig. Også dig selv.

Tyren 14. maj til 21. juni
I maj møder du ny kærlighed. Men du er ikke så hurtig på aftrækkeren, som sædvanlig. Så det løber ud i sandet inden juni. Du er i dog i august i humør til at ville lære noget nyt, og derfor melder du dig til et kurses i blomsterbinding. Efterårets tema er overordnet set alle former for usamarbejde. Det gælder arbejdsmæssigt, såvel som privat. Sig fra, når nogen søger dialog og samarbejde med dig! Der kommer ikke noget godt ud af samarbejde med andre!!

Tvillingerne 22. juni til 20. juli
Du skal nok ikke forvente, at noget går efter bogen. Der vil rent faktisk være flere ting, som vil gå dig imod. September til december vil være gode måneder til at få styr på ting og sager, som vedrører dine dyr. Men også sager omkring cykler, e-mail, og store træer kan løses meget nemt i denne periode. Vidste du, at andre mennesker altid synes, du er en smule latterlig?

Krebsen 21. juli til 10. august
Der er mere uro og forvirring omkring dig, end du bryder dig om. Faktisk opfatter mange dig som en meget forvirret person. Kan du gøre noget ved det?  I maj bør du særligt tænke på, at gøre mere ud af din kommunikation med andre, end du plejer. De forstår dig simpelthen ikke.  I øvrigt er hele året nok præget af, at der er mange arbejdsmæssige opgaver, som du på din sædvanlige facon udfører totalt dårligt. Forvent ikke ros.

Løven 11. august til 16. september
I den sidste del af vinteren og begyndelsen af foråret er der særlig negativ fokus på hamp-planter, politi, udland, eller interesser deromkring. Du vil i 2011 opleve absolut ingen personlig udvikling. Andre mennesker ser dig som en syg person. Overvej, om ikke der er tidspunkter i perioden januar-december, du kan holde din mund.

Jomfruen 17. september til 30. oktober
I marts er der bl.a. ændringer i dit arbejdsliv, og hvor du vil finde ud af, at enhver forandring aldrig nogen sinde er til din fordel. I oktober kan du se frem til en forholdsvis stille måned, hvor du går i lidt dybere tanker omkring vinterdæk og nye strikkeopskrifter. Jo mere du lader dine visioner for fremtiden komme frem, og blive til virkelighed, jo mindre sympati møder du hos andre.

Vægten 31. oktober til 23. november
Juni er ikke den bedste måned for sager omkring køb eller salg af tv-apperater eller anden elektronik. Vent, til senere på året. Med selve handlekraftsplaneten Mars i dit tegn i september måned, så er der ingen grund til at være tilbageholdende i dine handlinger overfor ældre mennesker og katte. Din økonomi står ufatteligt dårlig og vil udvikle sig endnu mere kaotisk i 2011.

Skorpionen 24. november til 29. november
Der er nogle ændringer du ønsker dig, eller som du ved, er på vej til dig, og du venter tålmodigt. Men der sker nok ikke så meget for dit vedkommende i 2011 – så indstil dig på at vente resten af året. Dog! Med både kærlighedens planet Venus og drømmenes planet Neptun i dit tegn i august måned, så kan der rent faktisk komme til at gå en lille drøm om at lære guitarspil i opfyldelse for dig.

Slangeholderen 30. november til 17. december
Du er heldig. Du har et helt nyt stjernetegn. Det betyder, du starter på alt, som var det på en frisk. 2011 bliver bare en drøm for dig. I en sag omkring en vase vil du dog kortvarigt opleve, at du ikke har heldet med dig. Og så er du tilbage i den gamle trælse trummerum. Husk, at jo mere du bruger dig selv fysisk, og til at tage nye initiativer, jo mindre får andre tid til at ligge mærke til dit problem med havenisser.

Skytten 18. december til 20. januar
Der er ingen tvivl om, at du gerne vil have nye virile mænd ind i dit liv, både i privatlivet, og i dit arbejdsliv. Der kommer til at ske noget på det punkt, hvis du i juni af en fremmed bliver spurgt “Er din cykel, den blå cykel?”. Der er dog i 2011 mange ting, som du er utilfreds med. Men du magter som sædvanlig ikke at gøre meget ved dem. Dit alkoholforbrug forbliver uændret i hele 2011.

 

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=304

Skrevet af d. 4. februar 2011. Tilhører sektionerne: Samliv, Topnyheder, Videnskab. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes