Brevkassen: Min mand har munkesex på jobbet

Kære brevkasse,

For nyligt opdagede jeg, at min mand muligvis har en affære. Min mand har altid været interesseret i klostre og munke. F.eks. har han ofte ved ferierejser sydpå hevet hele familien igennem langvarige besøg på klostre i alle afkroge af Europa. Han har også ofte bedt mig, når vi er sammen, at skulle citere latinske tekster. En dag kom han ligefrem hjem med et forslag om, at vi skulle være sammen mens jeg havde et nonne-kostume på (Der satte jeg dog grænsen!).

For nyligt kom det så frem i medierne, at en person på min mands arbejdsplads var involveret i et arrangement omkring sex og munke-komsammen i arbejdsstedets kælder. Det var noget med, at en person havde optaget det. Flere personer skulle være involveret.

Jeg er bange for, min mand er involveret.  Kære brevkasse, har han mon en affære?

Med venlig hilsen, Skorpionen.

———————

Kære Skorpion,

Det kan vi da desværre ikke svare dig på. Vi kan ikke ud fra din beskrivelse se, hvad din mand render og laver. Men jeg vil råde dig til at tænke godt og grundigt igennem, om du virkeligt også ønsker denne viden?

Du kan gøre to ting, enten spørge ham direkte, eller lade som ingenting. En gylden middelvej er måske også, at servere noget klosterbryg (belgisk øl) eller insistere på at se filmen “I Rosens navn” og således afsløre en reaktion fra ham. Dét vil give dig nogle flere ledetråde.

Men men men…. Jeg kan heller ikke lade være med at tro, problemet med din mistanke vist dækker over andre spørgsmål i jeres samliv, eventuelt økonomiske problemer. Er du sikker på, du har det fulde overblik over jeres hustands økonomi? Dét ville jeg nok også koncentrere mig, at få klarlagt.

Held og lykke med opklaringen.

Werner Liebevoll, brevkasseredaktør.

Facebook: Bliv ven med AndePosten

Kort URL: http://andeposten.dk/?p=82

Skrevet af d. 16. januar 2011. Tilhører sektionerne: Samliv. Du kan følge kommentarer til denne artikel gennem RSS 2.0. Du kan nedenfor lave en kommentar eller trackback til denne artikel.

Skriv en kommentar

Vis andre, at du støtter AndePosten. Støt skribenterne. Og sikre dig fremtidige nyheder. Tryk "Synes godt om":


Nyhedsbrev fra AndePosten.dk

* indicates required

Søg i arkiv

Søg på dato
Søg på kategori
Søg med Google

Bliv journalist på AndePosten!

Læserne anbefaler på AndePosten.dk


Log ind | Designet af Gabfire themes